Лектор от Русия представя тема за живота и неговата същност в Бургас

15:45, 07 май 17 25 330 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За първи път тази година в Бургас ще се проведе семинар на тема „Животът – отворена книга за всеки човек“, съобщиха от Общината. Темата за живота и неговата същност е обширна и може да бъде разглеждана от много страни. Гост лекторът био енерго терапевт от Русия Наталия Костадинова гостува в Бургас на 17 юни и във Варна на 18 юни, за да представи своята теория за човека като основна структурна единица на обществото и темите, които засяга този въпрос, на базата на дългогодишния си опит като терапевт, медик и психолог.

Всеки от нас си задава въпроси за смисъла на живота, за интуицията, за знаците и съвпаденията, които насочват пътя ни в определена посока. На тези и на още теми можете да научите отговорите и да чуете една нова и в същото време стара, колкото света, теория.

Основните точки, по които се движи темата за човека и неговото място във вселената и по-тясно в обществото, са:

Човекът – изграждане в материално и енергийно отношение; Взаимодействия и взаимовръзки между материя и енергия в човека; Адептът – понятие и съдържание; Информационна банка; Как се свързва адептът с нея и по какъв начин получава чиста информация; Интуиция, сетивност, свръхсетивност, ясновидство; Какво е интуиция и как да я управляваме, развиваме и използваме; Каква е връзката и зависимостта между интуиция и свръхсетивност; Ясновидството като следствие на свръхсетивната интуиция.

Няма въпроси без отговори. Всеки един човек усеща себе си най-добре, въпросът е до колко се обръщаме към себе си и вярваме на усещанията си.

Семинарът в Бургас ще се проведе от 16:00 ч. в Концертна зала „Иван Вульпе”.

Билетите са в продажба. Редовната цена е 20 лв. Само до 16 май могат да се закупят на промо цена от 10 лв. на касата на Държавна Опера Бургас. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама