Задържаха мъж пребил до смърт майка си в Ковачево

14:43, 07 май 17 25 443 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Съобщение за починала жена в село Ковачево, е получено в Районното полицейско управление в Раднево на 5 май, съобщиха от полицията.

Дошлите на място служители на реда установили, че  87- годишна жена, с постоянен адрес в с. Новоселец, община Нова Загора, е починала в дома на сина и в с. Ковачево. При извършените процесуално-следствени действия по тялото на жената са установени травматични увреждания с различна давност.

Образувано е досъдебно производство за убийство. След проведено разследване е установено, че извършител на деянието е синът на възрастната жена -  М. Е., на 58 г., от с. Ковачево. Той е задържан за срок от 72 часа с постановление на Окръжна прокуратура – Стара Загора за убийство. Работата по случая продължава,уточниха от полицията.

Това е второ убийство на майка от сина й за седмица. Припомняме че, на 27 април 70-годишният Веселин Д., бе задържан след смъртта на 94-годишната му майка. Най-напред той се опитал да заблуди полицаите, като съобщил че на 26 април около 7 часа сутринта,  като отишъл в апартамента на майка си в Казанлък, я намерил  на пода безжизнена  и жилището било разхвърляно. 

В хода на разследването е установено, че Веселин Д. системно нанасял побой над майка си и именно от нанесените последни травматични увреждания е последвала смъртта на 94-годишната жена. Съдът постанови постоянна мярка „задържане под стража” за убиеца.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама