Дани замина на лечение в Испания, благотворителната кампания продължава

11:58, 07 май 17 25 477 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

40-годишната майка на две дъщери Дани Петкова, която се бори с онкологично заболяване, замина за лечение в Испания. Благотворителната кампания обаче продължава, тъй като не достигат 30 000 лева за лечението й, съобщи нейната дъщеря Кали Симеонова.

В специалната фейсбук група „Живот и усмивка за Дани” нейната дъщеря Кали Симеонова написа, че майка й е тръгнала за Испания в петък сутринта. „Трябват още около 30 000 лева… Да покажем колко бързи и отзивчиви можем да бъдем, когато става дума за един човешки живот! Благодаря на всички, които направихте това до момента да имаме събрана сумата от 20 000 лева.Без вас това нямаше да стане”, написа дъщерята.

Миналата година на Дани е поставена диагнозата злокачествен карцином на млечната жлеза. Тя се подлага на операция, при която отстраняват цялата гърда. Преминава 8 тежки химиотерапии, 25 лъчетерапии и само 10 дни по-късно се установява рецидив. Според специалисти, лечението в Испания ще бъде успешно, но средствата са непосилни за семейството. Желаещите да помогнат могат да го направят чрез банкова сметка - Societe Generale Expressbank

BG52 TTBB 9400 1509 0025 51

титуляр - Йорданка Атанасова Петкова

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама