Комисията за защита на потребителите търси съкровище в центъра на София

11:35, 07 май 17 25 474 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Председателят на Комисията за защита на потребителите (КЗП) Димитър Маргаритов и двамата членове Константин Арабаджиев и Константин Райков ще вземат участие в официалното откриване на организирано по повод Деня на Европа приключенско състезание за ученици, съобщават от пресцентъра на КЗП. Събитието ще се състои на 9 май от 13:00 часа в Борисовата градина, до Лятната сцена.

Младежи ще търсят Европейското съкровище в центъра на София. Десет отбора с ученици от различни столични училища ще се впуснат в истинско приключение, за да докажат своите знания за Европейския съюз. Успоредно с това те ще трябва да демонстрират логическо мислене, а на моменти дори здрави мускули във физическите препятствия към финалната цел. Отборът победител ще спечели парична награда, казват още от Комисията за защита на потребителите.

Надпреварата е организирана от Центъра за развитие на човешките ресурси - Национална агенция по Програма Еразъм+, Информационният център „Европа Директно”- София, Мрежата на европейските служби по заетостта - EURES и Комисията за защита на потребителите.

Организаторите на инициативата ще отворят информационен щанд, където ще предоставят безплатни информационни материали за Европейския съюз, правата ни при пътуване, почивка, работа и учене в рамките на Общността.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама