Ново представление на Mаша и Мечока ще гостува в Добрич

16:00, 04 апр 17 / Култура 25 601 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След огромния интерес, под знака на който премина турнето на руския спектакъл „Маша и Мечока: Кутията на щастието” в България, трупата се завръща отново през април. Този път актьорите от руската театрална компания „Трида“ ще представят най-новата си постановка „Бъчва с мед”, съобщават от Община Добрич.

Със съдействието на кмета Йордан Йорданов постановката,  подходяща за всяка възраст, ще бъде представена на сцената на драматичен театър „Йордан Йовков“ на 26 април.

В спектакъла Маша е пресъздадена като палаво и любопитно момиченце, което по наивен и комичен начин изпада в забавни ситуации, заедно с добрия си верен приятел - Мечока Миша. Той се старае да научи дребосъчката на мъдрости и да й помогне да излезе от всяка беда.

„Бъчва с мед” е с продължителност един час, а България е сред първите страни, в които ще бъде изигран спектакълът. Много танци, музика, специални викторини и весели емоции ще радват малки и големи в седем града.

Постановката е адаптирана на български език.

Големите кукли, музиката, танците и забавните викторини ще донесат много незабравими, весели емоции на присъстващите, уверяват организаторите.

Билети могат да се закупят на касата на драматичен театър „Йордан Йовков“.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама