Петима пострадали пешеходци попълниха полицейската статистика

12:20, 20 мар 17 25 249 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Нови четирима души са пострадали през последните две денонощия, докато пресичат улици на сигнализирани пешеходни пътеки, съобщиха от областната дирекция на МВР във Варна. Сред тях са жена и дете, ударени от „Фолксваген“ на ул. „Дрин“. Колата, шофирана от 46-годишен мъж от Девня, се движела на заден ход. Пострадалите са с контузни наранявания, няма опасност за живота им.

Неустановен до момента автомобил е блъснал 96-годишен мъж, който пресичал на пешеходна пътека кръстовището на улиците „Кап. Райчо“ и „Георги Пеячевич“. Старецът е със счупен крак, настанен е за лечение в болницата „Света Анна“ без опасност за живота. С контузни наранявания е и жена на 44 години, блъсната от „Пежо“ на пешеходна пътека на ул. „Народни будители“ във варненския квартал „Аспарухово“.

В болница със счупен нос е приет 68-годишен мъж. Той е пострадал, докато стои на тротоара на ул. „Синчец“. Ударил го микробус „Мерцедес“ с 20-годишен водач, който потеглил с отворена задна врата.

Варненец с „Опел“ е блъснал вчера около 10 ч. велосипедистка, която пресичала кръстовището на булевардите „Сливница“ и „Съборни“. Жената е с фрактура на десния глезен, след оказана медицинска помощ е освободена за домашно лечение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама