Треньорът на ЦСКА: Тотално надиграхме "Локомотив"

17:52, 18 мар 17 / Спорт 25 337 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев заяви след равенството 1:1 с "Локомотив" в Пловдив, че голямата цел пред отбора е второто място в края на сезона.

"Целта ни е да се класираме втори. За съжаление, за пореден път не успяхме да си вкараме положенията. През по-голямата част стояхме по-добре от "Локомотив" и тотално ги надиграхме. Съжалявам, че загубихме две точки. Допуснахме брак през първото полувреме и още по-добре можехме да работим по фланговете, което ни попречи да създадем още повече положения. Днешната точка не ни устройва", каза наставникът на "червените". 

ЦСКА е на трето място в класирането с 46 точки, докато "смърфовете" са една позиция по-ниско с 39. 

"Локомотив" Пловдив и ЦСКА завършиха 1:1 в мач от 25-ия кръг на Първа професионална лига. Двубоя изгледаха селекционерът на националния отбор на България Петър Хубчев и почетният президент на черно-белите Христо Бонев, за когото това беше първо появяване след претърпян инфаркт. 

Домакините поведоха в 13-та минута  след като Веселин Марчев увлече трима противникови играчи, подаде на Дани Кики, който със силен удар от 20 метра се разписа за 1:0.

Второто полувреме започна с двуостра игра. Руи Пинто пропусна да изравни в 57-ата минута, когато стреля във вратата, но Ел Харуби хвана топката.

Усилията на "армейците" се увенчаха с успех в 80-ата минута. Тогава Кирил Десподов се възползва от грешка на Павел Виданов и изравни за 1:1. До края на мача и двата отбора не създадоха голови положения и си поделиха по една точка.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама