„Един Джаксън в повече“ играят тази вечер в Шумен

14:58, 07 мар 17 / Култура 25 272 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Драматичен театър „Рачо Стоянов” от Габрово гостува тази вечер на публиката в Шумен със спектакъла „Един Джаксън в повече“ от Артър Нюфийлд. Сцената вдига завеса в 19.00 часа. В ролите ще се превъплатят актьорите: Велислава Маринкова, Елизабет Попова, Магдалена Славчева, Димо Димов, Цветелин Бранков и Мартин Властанов. Постановката е дело на Невена Митева, а сценографията е на Ардаш Тавукчиян. „Поднесете си една прекрасна комедия на ситуациите с богати и изключително комични образи, еротика и смях”, приканват организаторите.

На 8 март, за празника на жената, на шуменска сцена играят актьорите Мая Бежанска, Пьотр Кшемински и Живко Гущеров в „Отворена брачна връзка“. Завесата се вдига отново в 19 часа за „семейните страсти и неразбории в семейството на инженер Мамбрети“.

„Насладите на невероятната игра на актьорите и поднесете на своите нежни половинки специален театрален подарък за празника чрез „Билет за двама”, приканват от Шуменския театър.

На 13 март театралните сбъдвания продължават със спектакъла „Излезе ангел от мъглата” от Пьотр Гладилин. Пиесата се поставя за втори път в страната и отново ще развълнува зрителите със своята откровеност и послание за майчината и братската любов, и за силата на прошката. Режисьор на представлението е Милен Димитров, а сценографията е дело на Валерия Вълчева. В ролите ще се превъплътят актьорите: Стефка Янорова, Кольо Стайков, Мария Григорова, Марина Мозжухина, Любен Попов, Елена Атанасова, Димитрия Милушева, Валентин Ченков, Стефани Лечева и Александър Валериев.

На 22 март, за Първа пролет, в Шумен гостува софийският сатиричен театър „Алеко Константинов” със спектакъла „Името” от Матийо Делапорт. В ролите ще се превъплътят Михаил Билалов, Ана Вълчанова, Николай Урумов, Богдан Казанджиев и Ирина Първанова.

„В края на месеца ще поднесем на публиката едно незабравимо гостуване на Държавна опера – Бургас с мюзикъла за деца „Алиса в страната на чудесата” в голяма зала на театъра“, съобщават от културната институция. Там ще бъде представена и оперетата „Прилепът” от Йохан Щраус с начален час 19.00 ч. на 28 март.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама