Водача на листата на Коалиция "БСП за България" Светла Бъчварова подаде сигнал за нарушено трудовото законодателство в Търговище

10:52, 07 мар 17 / Политика 25 380 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Водачът на листата за народни представители на Коалиция "БСП за България" в област Търговище проф.Светла Бъчварова обсъди с омбудсмана на Републиката Мая Манолова жалби, свързани с управлението и неспазването на трудовото законодателство в едно от големите предприятия в областния център. 

„На срещата, която се състоя на шести март в столицата, стана ясно че е възложена проверка на компетентните органи за изнесените случаи на нарушения“ - каза проф. Бъчварова. 

Кандидатът за народен представител  от левицата получи уверението на Мая Манолова, че тя ще посети Търговище и ще се запознае на място с конкретната ситуация.

Проф. Бъчварова също ще съдейства за разрешаване на проблемите, свързани с неспазването на трудовото законодателство в областния град. Това е част от приоритетите в работата й в региона, заедно с  развитието на земеделието и създаването на нов модел на образование. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама