Близо 70 фирми ще участват в изложението „Пчеломания“ в Добрич

14:25, 02 мар 17 25 389 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Фирми от България и съседни балкански държави ще участват в предстоящото 14-о специализирано изложение „Пчеломания“ в Добрич, съобщиха организаторите от „Добрички панаир“.

Форумът ще се проведе от 11 до 14 март в спортен комплекс „Простор”.

„За пореден път ще насочим вниманието към пчеларския сектор, като жизненоважен за България и Европа“, посочи управителят на „Добрички панаир“ Звезделина Иванова. „Несъмнен е приносът на изложение Пчеломания в търсенето на отговори на предизвикателствата пред пчеларския сектор, защото е поле за обмяна на опит и идеи, дискусии, представяне на последните новости в пчеларското оборудване и инвентар.  Представянето на най-модерното пчеларско оборудване и инвентар и богатото видово разнообразие на мед и пчелни продукти е още едно доказателство за любовта и отговорността към пчеларския сектор. Изложението е още един повод за насочване на общественото внимание към безценните качества на българския мед, към популяризиране на възможностите за разширяване на пазарите и нови партньорски отношения за българските пчелари“, посочи още тя.

До момента участие са заявили над 67 фирми от страната и чужбина.  Директно ще участват фирми от Гърция, Сърбия и Турция.Посетители и гости ще имат възможност да видят, договорят и закупят продукти от водещи производители и дистрибутори в бранша.

Официалното откриване ще бъде на 11 март от 13,30  ч. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама