Бившите собственици на „Левски“ разкриха колко пари са донесли на клуба

14:21, 02 мар 17 / Спорт 25 424 Шрифт:
Автор: Тодор Беленски

Бившите собственици на "Левски" отрекоха, че са си поискали парите от отпуснати заеми към клуба. Иво Тонев, адвокат Александър Ангелов и Николай Иванов са категорични, че не биха поставили лични интереси пред интересите на "Левски".

Тримата излязоха с обръщение към привържениците на "Левски"., в което представиха отчет, че под формата на рекламни договори, заеми и дарения са вкарали в касата на „Левски“ сумата от 2 319 600,00 лв. Освен това са погасили стари задължения за 2 850 595,71 лв.

"В периода, в който ние бяхме мажоритарни собственици, сме финансирали "ПФК Левски" по различни начини, а именно чрез рекламни договори с наши фирми, дарения и лични заеми, което не е било тайна и не е било крито никога и от никого", посочиха тримата в прессъобщение.

"Информацията, че сме си търсили заемите от "Левски", е провокация с цел очерняне на нашите имена - твърдение, което беше ясно отречено от изпълнителните директори Красимир Иванов и Диана Иванова на срещата в зала "Универсиада", някои медии решиха да изкривят истината с подвеждащи заглавия - в полза на кого и под чий натиск не знаем. Тези заеми не са били тема на разговор между нас и сегашното ръководство в нито един момент."

Тримата твърдят, че техни фирми продължават да са рекламодатели и да подпомагат финансово "Левски". "Защото името ни задължава, а интересите и състоянието на клуба са по-важни от нас."

"В тези времена на недоверие и несигурност се надяваме левскарската общност да спре да обръща внимание на слухове и провокации, а да прояви здрав разум и да се обединим и подкрепим клуба и ръководството", призовават те.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама