Новият шеф на "Пирогов" представи екипа си пред Медицинския съвет на болницата

11:55, 02 мар 17 25 278 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Директорът на "Пирогов" проф. Асен Балтов е представил новия ръководен състав пред Медицинския съвет на болницата, съобщиха от лечебното заведение. Председател на Съвета на директорите е д-р Емил Доросиев, а заместник-председател - д-р Людмил Джунков. Членове на Съвета са проф. Асен Балтов, адвокат Илиян Кършев и Живка Савова.

Новият Съвет на директорите е гласувал промени в част от ръководството, като заместник - изпълнителен директор по лечебните дейности вече е проф. Д-р Николай Габровски. Доц. Олег Чолаков продължава да бъде заместник-изпълнителен директор по учебната дейност, поста си запазва и досегашният заместник-изпълнителен директор по административната дейност д-р Галина Тодорова, като ръководеното от нея звено е преформулирано на дирекция "Административна дейност". 

Функциите на заместник-изпълнителен директор по икономическата дейност вече са част от дирекция "Икономическа дейност" и тях поема Атанас Пемов. Двете дъщерни дружества - Медицински център "Пирогов" и "Служба по трудова медицина", ще имат контрольор, който да следи дейността им.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама