Публичен дом със секс-кукли откриха в Барселона

04:14, 02 мар 17 / Любопитно 25 411 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В Барселона на 27 февруари бе открит първия в Европа публичен дом с надуваеми секс кукли вместо с жени, съобщиха от БГНЕС.

Един час с някоя от куклите струва 80 евро. Всички те са направени от термопластичен еластомер и собствениците на заведението уверяват, че няма разлика при допир с куклите и с кожата на жена.

Като главно преимущество на техния публичния дом в сравнение с традиционните, те изтъкват и свободата на действие на клиента, който може да изпълни всичките си фантазии. За момента „ Lumidolls“ разполага с четири „труженички“, но разнообразие все пак не липсва. Има по една представителка на раса – европейски, азиатски и африкански тип, както и една, която напомня момиче от японски комикс за възрастни. Заведението разполага с отделни помещения с приглушена светлина, а след сеанс всяка кукла бива щателно дезинфекцирана за следващия клиент. Компанията обещава пълна анонимност и конфорт. Секс куклите от термопластичен еластомер постепенно печелят популярност по света, въпреки високата си цена – най-евтините модели са по 250-300 долара. Приституцията не е забранена в Испания, но има определени правила за секс-труженичките. Едно от тях, при неспазването на което има глоба, е да не "работят" близо до училища. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама