Продължение на парк „Артилерийски” искат гражданите на Стара Загора

16:28, 01 мар 17 / Политика 25 309 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

С над 400 мартенички младежите от ГЕРБ в Стара Загора и кандидати за народни представители на партията  от Старозагорския изибрателен район  зарадваха съгражданите си. 
По обяд днес, те обходиха централната пешеходна зона в града, за да представят предизборната програма и приоритетите на ГЕРБ за развитието на региона, както и да поздравят жителите и гостите на града по повод 1-ви март. 
„Кампания очи в очи, с позитивизъм, с оптимизъм и с ясни принципи, това е стъпка, която води към доброто управление, такова каквото го предлага ГЕРБ. Днес получихме поздравления и пожелания за успех от стотици наши съграждани, да - не липсваха и упреци, но чрез диалог успяхме да преборим нездравия популизъм, който сипят нашите опоненти“, раказаха младежите.

Те са  категорични, че традициите трябва да се следват и предават. „За поредна година отбелязваме 1-ви март с подаряване на мартенички. Традиционно ги изработваме с малчугани от домовете за деца лишени от родителска грижа, но тъй като за нас е важно да имаме стабилно управление, с морал и ясна посока, решихме тази година да е по-различно и да бъдем с нашите кандидати за народни представители, които очи в очи се срещнаха със стотици старозагорци“, обясниха младите гербери.  Те споделиха и кой от приоритетите за Стара Загора е направил най-силно впечатление на съгражданите им – продължението на новоизградения парк „Артилерийски“ и изграждането на многофункционална зала там. В инициативата се включиха и част от кандидатите за народни представители.

От вчера пък е заложен нов подход в комуникацията си с избирателите за предстоящите парламентарни избори. На www.gerb-starazagora.com всички кандидат-депутати от листата на партията са споделили както професионална, така и лична информация за себе си. По този начин избирателите ще могат да надникнат в ежедневието им и да опознаят по-добре хората, на които ще гласуват доверие на 26 март. Чрез официалната страница на партията и във Facebook,ще се осъществява обратна връзка. На всеки зададен въпрос, споделено мнение или проблем, ще отговарят кандидат-депутатите от Стара Загора.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама