ЕНЕРГО-ПРО няма да извършва планови ремонти по време на предстоящите празнични и почивни дни

15:57, 01 мар 17 25 249 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Във връзка с националния празник на България 3-ти март и предстоящите три почивни дни ЕНЕРГО-ПРО информира своите клиенти, че преустановява плановите дейности по съоръженията от електроразпределителната мрежа.

Няма да бъде прекъсвано електрозахранването за просрочени задължения непосредствено преди и по време на празничните дни от 2 до 5 март 2017 г. включително, съобщават от компанията.

Сметките за консумирана електроенергия могат да бъдат заплатени през почивните 4 и 5 март в касовите салони на Български пощи, които ще работят с обичайното си работно време.

В празничния 3-ти март няма да работят касите на Български пощи, както и Центровете за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО.

Клиентите, които искат да разсрочат своите задълженията трябва да  подадат заявление в съответния Център за обслужване на клиенти на компанията в градовете Варна, Шумен, Добрич, Русе, Разград, Търговище, Силистра, Габрово, Велико Търново, Горна Оряховица и Свищов.

63 дежурни аварийни екипа ще бъдат в готовност да реагират своевременно при необходимост през периода от 3 до 5 март 2017 г. Телефонният център на компанията 0700 1 61 61 ще бъде на разположение на клиентите си денонощно.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама