Двама криминално проявени нападнаха деца в училище в Пазарджик

15:19, 01 мар 17 25 364 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Двама криминално проявени са нападнали ученици в двора на Професионалната гимназия по облекло в Пазарджик. Пострадали няма, съобщава Радио Пловдив.

Двамата пълнолетни мъже са влезли в двора на училището, за да се саморазправят с петима ученици. Последвало гонене, като нападателите се опитали да влязат и в сградата на учебното заведение. Единият извадил нож, а другият ползвал като оръжие част от осветително тяло. Те били пресрещнати от директора на училището Янка Денчева . За да не пострада, към директора се присъединили и учители.

След подаден сигнал в полицията двамата мъже са арестувани. Те са на 18 и на 21 години, наркомани, които няколко пъти са хващани с малки количества дрога в близост до професионалната гимназия.

Пред полицията те са заявили, че мотивът за нападението е получени подигравки от учениците. Срещу нападателите е образувано бързо полицейско производство за хулиганство, а психолози и експерти от детска педагогическа стая работят вече с децата, които са станали свидетели на неприятния инцидент.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама