Възложиха на следовател разследването на инцидента с джакузи

13:19, 01 мар 17 25 230 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Разследването на инцидента с пострадалото 4-годишно дете в джакузито на хотел „Адмирал“ в Златни пясъци е възложено на следовател, съобщиха от пресслужбата на Апелативната прокуратура във Варна.

Проведено е било съвещание между административните ръководители на Окръжната и Районната прокуратура във Варна, на което е било преценено, че делото е с изключителна фактическа и правна сложност. Предметът на досъдебното производство включва провеждането на множество процесуално-следствени действия, което е наложило окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров да упражни правомощията си и да възложи разследването на следовател.

Досъдебното производство по инцидента се води срещу виновно лице за това, че на 25 февруари в хотел „Адмирал“ на Златни пясъци поради незнание или поради немарливо изпълнение на занятие или друга правно регламентирана дейност, представляваща източник на повишена опасност, е причинена средна телесна повреда на 4-годишната Изабела.

Пострадалото дете вчера бе изведено от медикаментозна кома и вече диша самостоятелно. То е прекарало спокойно изминалата нощ, но опасността за живота му все още не е отминала, съобщиха от болницата „Света Анна“, където се лекува момиченцето.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама