„Енерго-Про“ прекратява ремонтите по празниците

13:06, 01 мар 17 25 218 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Енерго-Про“ преустановява плановите дейности по съоръженията от електроразпределителната мрежа по време на трите почивни дни във връзка с националния празник 3 март. Компанията няма да прекъсва електрозахранването за просрочени задължения непосредствено преди и по време на празничните дни от 2 до 5 март включително.

Сметките за консумирана електроенергия могат да бъдат заплатени през почивните 4 и 5 март в касовите салони на „Български пощи“, които ще работят с обичайното си работно време. На 3 март те, както и центровете за обслужване на клиенти на „Енерго-Про“ няма да работят.

От компанията напомнят, че клиентите могат да разсрочат задълженията си за консумираната електроенергия. За целта е необходимо да подадат заявление в един от центровете за обслужване на клиенти в градовете Варна, Шумен, Добрич, Русе, Разград, Търговище, Силистра, Габрово, Велико Търново, Горна Оряховица и Свищов.

63 дежурни аварийни екипи на „Енерго-Про Мрежи“ са в готовност да реагират своевременно при необходимост през предстоящите три почивни дни Денонощно на разположение на клиентите за информация и подаване на сигнали е телефонният център на компанията: 0700 1 61 61

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама