Областната администрация в Разград подари мартеници на потребители на социални услуги

12:22, 01 мар 17 25 397 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

По повод един от най-тачените български празници Баба Марта, областният управител на Разград Манол Кившанов и заместниците му подариха 420 мартеници на деца, потребители на социални заведения в областта, съобщиха от областната управа.

Служители от областна администрация са поднесли мартенския символ в Центъра за социална рехабилитация и интеграция в с. Владимировци, ЦСРИ „Емилиян”, Центъра за обществена подкрепа, трите Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи без увреждания в Разград. С мартенички били зарадвани и потребителите на двата Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания в Разград, Дневния център за деца с увреждания (бившия ДМСГД), Помощното училище-интернат „Д-р Петър Берон” в Кубрат, Комплекса за социални услуги „Лудогорие” в Исперих, ВУИ „Н.Й.Вапцаров” –Завет, Помощното училище-интернат „Хр. Ботев” – с. Осенец и Центъра за социална рехабилитация и интеграция - Цар Калоян.

„Целта на благотворителната инициатива е да покажем, че децата в неравностойно положение не са забравени. Винаги ще имат нашата подкрепа в малките битки, които водят за по-достоен и по-свободен живот. Ние ще продължаваме да правим всичко по силите си, за да се чувстват те по-щастливи“, е споделил по случай празника областният управител Манол Кившанов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама