Младежкият център в Добрич отбелязва една година от обновяването си

10:47, 01 мар 17 / Култура 25 247 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес екипът на Младежкия център в Добрич ще „създаде“ усмивки за много жители на града. Това ще стане чрез различни инициативи,  резултат от участието на младите хора в дейностите на центъра.

Вече една година младите хора на Добрич  имат възможност за изява и развитие на своите умения в модерна, уютна и приветлива територия, съобщават от центъра. На този ден беше официално открит реновираният Младежки център по проект "Младежки център Добрич - Вашето утре", Програма „Деца и младежи в риск“, Компонент 1 "Младежи в риск“, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. През изминалата година Младежкият център беше домакин на поредица от неформални обучения, младежки обмени на национално и международно ниво, кръгли маси, срещи, дискусии и регионална конференция.

Младите хора са подготвили изненада за посетителите на центъра, а от 18:00 часа ще бъде представен концертът „Мартенска плетеница“, по време на който млади певци и танцьори ще изявят своя талант, като поздрав към всички съграждани.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама