Тормозят Адриано Челентано и жена му

03:38, 01 мар 17 / Свят 25 1150 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Легендарният италиански певец, актьор и общественик Адриано Челентано се оплака на полицията в община Галбаяте в северната част на Италия, където живее. Това предаде РИА-Новости, цитирана от БГНЕС.

Той разказа, че подозрителна поредица събития, включваща следене и проникване в дома му, започнала миналата седмица, когато злосторници счупили стъклото на автомобила на съпругата му Клаудия, но не откраднали нищо.

„Принуден съм да оглася много сериозни събития, които се случват в жилището ми спрямо мен и Клаудия. В продължение на няколко дни вътре проникват едновременно шестима души, а освен това от улицата наблюдава още един човек”, пише Челентано в блога си.

Според 79-годишния артист действията им без никакво съмнение имат характера на заплаха. Челентано изказва опасенията си, че бандитите се опитват да се доберат до него или до до съпругата му. В тази връзка той разказва, че се е обърнал към карабинерите като им дал записите от камерите за наблюдение. Според силите на реда „нещо се е случило”.

„Съобщаваме за това, ако се случи нещо сериозно, тези сведения да станат предистория”, добавя Челентано.

Един от най-популярните певци и актьори със световно име има над 40 студийни албума с общ тираж 150 милиона копия. Снимал се е в над 40 филма.

Особена известност печели с играта си в комедии през 70-те и 80-те години на XX век. Снима се във филми като „Серафино” (1968г.) „Юпи Ду” (1975г.), „Укротяване на опърничавия” (1980г), „Лудо влюбен” (1981г.) „Бинго Бонго” (1982г.)

Челентано живее заедно със съпругата си от близо 55 години. Те имат три деца – двете дъщери Розита (49 г.) и Розалина (45 г), както и син Джакомо. Дъщерите са актриси, а синът е певец.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама