19-годишна се потроши при автокаскада на паркинг

17:41, 21 апр 16 25 403 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
19-годишно момиче е настанено в болницата „Св. Анна“ с контузия на лицето и комцио след каскада с „Пежо“ на паркинг в кв. „Владислав Варненчик“. Младата дама била зад волана на колата, но загубила контрол над управлението и първо се блъснала в електрически стълб, а след това и в бетонна стена, съобщиха от областната дирекция на МВР във Варна. Няма опасност за живота й.

Двама пешеходци, от които единият дете, са пострадали при пресичане на варненски улици на маркирани пешеходни пътеки. Детето е блъснато около 12,45 ч. вчера от „Роувър“ с 52-годишен водач от с. Кипра на кръстовището на бул. „Осми Приморски полк“ и ул. „Братя Миладинови. То е с контузия на десния крак, прегледано е и е освободено, без опасност за живота.

Мъж на 37-години е ранен при пресичане на кръстовището на бул. „Мария Луиза“ и ул. „Драгоман“. Ударила го е „Дачия“, шофирана от 46-годишна варненка. Пострадалият е с контузия на лявата ръка, няма опасност за живота му.

„Сузуки“, управлявано от 34-годишен варненец, се е преобърнало в канавката на автомагистрала „Хемус“ край Девня. Инцидентът станал около 12,30 ч. вчера  заради несъобразена скорост. Шофьорът е с контузни наранявания по лицето и тялото, освободен е за домашно лечение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама