Подлез за животни предлагат заради проблемен път в Русенско

16:06, 21 апр 16 / Политика 25 339 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Проблемите с преминаващия през Червена вода републикански главен път, свързващ Русе с Кубрат, отново са на дневен ред. Това се е случило по време на приемна на общински съветници от "Патриотите, ВМРО и Глас народен" в населеното място.

"Множество напукани стени, съборени огради, произшествия и страх – това е резултатът от липсата на адекватна реакция от страна на отговорните фактори. Независимо от подписките, които местното население е инициирало и обещанията на различните институции, все още няма яснота у хората кога този неприятен проблем ще бъде окончателно ликвидиран", споделят след срещата си с червеноводчани Галин Григоров и Иво Пазарджиев.

Оказало се, че проблем изпитват и фермерите, които отглеждат своите животни в близост до селото. Често им се е налагало да прекарват своите стада през натоварения път и то на места, на които няма добра видимост, което е предпоставка за нежелани инциденти.

В тази връзка общинските съветници са се ангажирали да направят всичко възможно, за изграждането на подлез, през който да могат да преминават селскостопанските животни. С проблемът ще бъдат запознати и всички отговорни институции, които биха могли да имат отношение по темата. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама