Георги Дерменджиев: Отиваме за победа в София

16:05, 21 апр 16 / Спорт 25 357 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отиваме за победа в София и очаквам да я постигнем, каза на пресконференция преди предстоящото дерби с Левски в събота треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев.

Той заяви, че това е поредният мач за Лудогорец и изрази надежда, че ще се получи още една хубава футболна вечер. „Имах възможност вече да кажа, че поздравявам ръководството на Левски и в частност Иво Тонев за изграждането на сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“. Предполагам, че стадионът ще бъде пълен”, каза още Дерменджиев. Той отбеляза, че  очакват мощна подкрепа от страна на феновете на Левски към отбора им, но по думите му футболисти са свикнали да играят пред сериозно количество публика.

Треньорът на орлите подчерта, че пред тима този заключителен етап на първенството има няколко важни неща - да стане шампион и да се подготви добре, за да влезе в оптимална форма за мачовете от евротурнирите. „Знаете, че веднага след края на първенството националният отбор се събира, за да участва на турнир в Япония. Имаме и други национали. Румънците ще участват на европейското първенство във Франция. Лятото ще бъде труден период за подготовка”, коментира Дерменджиев.

Той обяви, че на този етап може да разчита на всички футболисти от отбора. „И Върджил Мисиджан, и Сисиньо тренират наравно с останалите в отбора и има голяма вероятност двамата да са в групата за гостуването на Левски”, каза Дерменджиев. Той  обаче изрази надежда променливото време да не изненада щаба на тима, както това са случи на сутринта в деня на мача с „Черно море“, когато Козмин Моци се разболя.

Треньорът на Лудогорец бе категоричен,  че отборът винаги играе за победа и мачът с Левски няма да бъде изключение. „Казах го два пъти – искам да стане един добър и коректен мач. Искам да зарадваме феновете на стадиона и пред телевизорите. Надявам се ние да сме крайни победители”, заяви Дерменджиев.

Треньорът на орлите не изключи възможността да има изненада от страна на Левски. „В България се познаваме като отбори и треньори. Не изключвам възможността да има изненада от страна на Левски. Ние също се подготвяме, за да се противопоставим по най-добрия начин”, допълни Георги Дерменджиев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама