Чавдар Николов напуска “Нова” и отива в “Терминал 3”

14:25, 21 апр 16 / Култура 25 661 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Карикатуристът Чавдар Николов окончателно е прекратил отношенията си с “Нова телевизия” и е започнал работа в новосъздадения сайт “Терминал 3”.

“Липсата на позиция по отношение на интригите на премиера, липсата на допълнителни обяснения по отношение на това, което се случи – всичко това се проточи твърде дълго във времето и няма смисъл аз да стоя в едни очаквания без нищо конкретно да се случва всъщност”, каза самият Николов пред “Терминал 3” за отношенията му с телевизията.

“Интригата беше, че той съобщи в ефира на друга телевизия някаква конкретна сума в контекста на наши отношения с “Нова”. Той каза за някакъв договор. “Нова” не взеха отношение по това, защото нито има такава сума, нито има такъв договор. Аз взех отношение като реагирах с карикатура. За съжаление всичко това остави впечатление за едно много неприятно желание на премиера да парира един карикатурист, като обяснява на по-семплите хора в обществото, че няма как някой със свободна воля и съвестта си, да речем, да го критикува така, а на него (на карикатуриста – бел. ред.) винаги му плащат”, каза още той.

Николов заяви още, че е останал с впечатлението, че “Нова” нямат желание “да бъдат изчистени нещата”.

“Аз в първия момент се чувствах огорчен от това, което се случи, но в същото време и много очарован от тази подкрепа, която получих”, казва още той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама