Театър "София" със специални арт ателиета за деца на Цветница

11:12, 21 апр 16 / Култура 25 353 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 24 април ще бъде третата поредица от арт ателиета в Театър “София”. Първите две бяха по повод Коледа и Баба Марта, а сега ще бъдат обединени темите за Цветница и Великден, съобщиха от театъра.

След представлението “Питър Пан” от Пиърс Чатър Робинсън денят ще продължи с игри и творчество. Целта е да се насърчи желанието на децата да се интересуват от изкуство и да имат желание да ходят на театър.

Затова в Креативна работилничка “ШиШашарка” и Работилница “Шареното бобче” те ще работят с различни материали и ще си направят оригинална украса за Великден.



А чрез великденските игри, подбрани от Школа Study with me, децата ще учат цветовете и числата на английски език. Поканени са да се забавляват, играят и творят цял следобед.

Програмата е:

13:00 - 14:00 - Великденски игри с Школа Study with me

14:30 - 15:30 - Креативна работилничка “ШиШарка”

16:00 - 17:00 - Работилница “Шареното бобче”

Всички необходими материали са осигурени, а направените от децата творби си остават за тях.

Цената на билет за дете за едно арт ателие е 6 лв. Цена за две арт ателиета е 10 лв. Цена за три арт ателиета е 12 лв. С всяко дете може да има по един възрастен придружител с безплатен пропуск. Билетите са в продажба на касите на Театър “София” и онлайн ТУК.

Театър “София” изрази благодарността си на Книжарници Сиела за подкрепата на тази инициатива.

От театъра уточниха, че на 12 май във Велико Търново и на 13 май в Плевен почитателите на голямата сцена ще могат да видят представлението „Покана за вечеря“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама