Бъдещи ПР-и от ВТУ организират срещи с практици в сферата на комуникациите

09:19, 21 апр 16 25 507 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Екип от студенти специалност „Връзки с обществеността“, трети курс, във Великотърновския университет организират среща на тема "Един ден в обувките на ПР-а". Тя ще се проведе на 25 април 2016 г. /понеделник/ от 10:30 ч. в зала Европа в Ректората на ВТУ. Гост и лектор е д-р Александър Христов – член на Управителен съвет на Българското дружество за връзки с обществеността, акаунт директор на ПР-агенция  и преподавател в УНСС и НБУ.

Събитието е първото в рамките на студентския проект „ПРактикът говори“ и е насочено към студенти от специалности „Журналистика“ и „Връзки с обществеността“. То се осъществява със съдействието на Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“ и Студетнски съвет на ВТУ.

Каква е работата на акаунт директора? Как протича един ден в ПР агенция? С какви трудности се сблъскват ПР професионалистите в нея? Идеи, независимост, контакти и професионализъм – това са позитивите, които допринасят за съвършенството в работата, но и това са нещата, които често стягат в обувките на агенционните ПР специалисти. Малко теория и много интересни истории от практиката ще представи д-р Христов пред студентите от ВТУ.

Всеки от присъстващите ще има възможността да зададе своите въпроси и да изкаже лична позиция по темата.

Екипът на проекта „Практикът говори“ е мотивиран да организира по две такива срещи в рамките на всяка академична година, на които ще кани различни практици по връзки с общвествеността, журналистика, маркетинг, реклама и пр.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама