„Снежанка и седемте джуджета“ гостуват в театър "Весел"

09:14, 21 апр 16 25 415 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В съботния афиш на Куклен театър ВЕСЕЛ, на 23 април от 11.00 часа в читалище „Искра” в старата столица, театърът домакин посреща приказни герои от света на Братя Грим. Популярната история ще бъде разказана от куклениците на театъра от Търговище. „Снежанка и седемте джуджета“ е спектакъл от афиша на търговищките актьори, които за пореден път ще очароват и омагьосат със своя талант търновските си почитатели.

Постановката и драматизацията са на Иван Райков, сценографията и куклите – на Свила Величкова, а музиката – на Методи Иванов. В спектакъла участват Стела Стойнова, Цветина Иванова, Димитър Караиванов и Милен Алексиев.

Държавен куклен театър – Търговище за пореден път представя на търновска сцена свой спектакъл. Любими детски заглавия от Търговище са гостували досега – „Вълкът и седемте козлета“, „Задави се Меца“, „Пинокио“, „Житената питка“, „Чичо Пейовият двор“. „Пепеляшка“ е премиерното заглавие, с което на 28 май ще бъдат зарадвани любопитните зрители.

Проектът за съботните спектакли за семейна публика на Куклен театър ВЕСЕЛ се реализира с подкрепата на Община Велико Търново.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама