Стотици старозагорци тръгват за мача на „Берое” с ЦСКА

09:04, 20 апр 16 / Спорт 25 345 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Стотици старозагорци, фенове на „Берое”,  тръгват днес за София, за да подкрепят отбора за  полуфиналния мач-реванш от турнира за Купата на България. В  20 часа „Берое“ излиза срещу ЦСКА на стадион „Българска армия“.

От фен клуба организираха безплатно пътуване за  привържениците на зелено –белите.  Автобусите ще тръгнат от кръговото под стадиона в 15 часа днес, съообщават от интернет страницата на „Берое”.

Георги Андонов се възстановява от травма и ще пропусне със сигурност днешния  двубой, а Венцислав Василев получи своя пети жълт картон в срещата срещу „Локомотив“ (Пловдив) отпреди дни и също няма да бъде на разположение на наставника Пламен Липенски, информират още от клубното ръководство.

Първият двубой, игран в Стара Загора преди две седмици, завърши с победа 2:0  за „армейците“, като точни бяха Самир Аясс и Борис Галчев съответно в 5-ата и 53-ата минута.

Близо 3000 полицаи ще се грижат за сигурността преди, по време и след срещата. Вратите на всички входове на стадиона ще бъдат отворени в 17.30 часа, след 19.30 часа обаче те ще бъдат затворени и посетители няма да се допускат.

Пристигащите организирано с автобусни превози от страната привърженици на двата отбора ще бъдат съпровождани от полицейски служители до подсигурените за паркиране места. За феновете на „Берое” е предвидено да паркират на алеята пред сектор „Б” на стадион „Българска армия”.

Полицаите ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи - огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри. Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само след предварително попълнени декларации и с пълнолетен придружител. Ще бъдат изградени полицейски контролно- пропускателни пунктове и няма да бъдат допускани лица без билет в радиус от 500 метра от стадиона.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама