Бурките са първият предвестник на радикалния ислям, смята патриот

21:58, 19 апр 16 25 417 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Най-голямото съвременно предизвикателство пред България е настъплението на радикалния ислям. Радикалният ислям не като някакъв вид религия, за каквато той иска да се представи, а като една съвременна тоталитарна идеология. Това е движение, което си поставя чисто политически цели. Идеологията на този режим е радикалният ислям, а бурките са първият предвестник на този радикален ислям.

Това коментира по бТВ депутатът от Патриотичния фронт (ПФ) Искрен Веселинов. Той допълни, че утре от ВМРО ще внесат законопроект за забрана на бурките на публични места.

Според него бурките са започнали да се появяват в Европа и в България, когато радикалният ислям „е започнал да създава своите клетки и да промива мозъците на хората, изповядващи исляма. Веселинов допълни, че в техния законопроект е предвидена парична санкция, която при първо нарушение е по-малка. Предлага се за първо нарушение тя да бъде 200 лв., а след това да расте пропорционално.

„Тези, които склоняват някого да носи бурки, ще подлежат на наказателно преследване“, допълни депутатът.

Независимият депутат Велизар Енчев припомни, че в Пазарджик нито правосъдието, нито следствието, нито държавната власт смее да посегне на молитвения храм, който е незаконен – пристройката към джамията. Според него тя трябва да се разруши и това също е отговорност на управляващата коалиция - да се предприемат незабавни действия от ДНСК и да се развали това помещение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама