Хафъзов: ДПС вече е вън от сърцата на избирателите, ще ги печелим с любов

19:37, 19 апр 16 / Политика 25 300 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
ДПС вече беше изместено от сърцата на българските избиратели. За голямо съжаление ДПС се освободи от най-важното - от идеите си. Когато те липсват, не е трудно да убедиш избирателите и да получиш тяхната подкрепа. Това каза пред БНТ зам.-председателят на все още не учредената партия ДОСТ Хюсеин Хафъзов.

“Разликата между ДПС и ДОСТ е, че ние ще спечелим избирателя с любов. ДПС вече няма полезен ход, защото идеите вече са при нас”, заяви още той.

По думите му, “още от началото заявките ни са са евроатлантическа ориентация - искрена и пълна, както и че бизнесът трябва да бъде освободен от олигархията, защото се вижда, че няма върховенство на закона и справедливост”.

Той се оплака, че ДПС репресира симпатизанти на ДОСТ и даде пример с “лицето Бейхан”, треньор на деца на тенис на маса. И призова премиерът Бойко Борисов и прокуратурата да следят по-внимателно тези процеси.

Според Хафъзов сигнала на Ангел Джамбазки, че голяма част от учредителите на партията са имами, са клевети, които са “с една цел - не да повлияят на СГС, а на масовия избирател и да ни покажат като голямото зло на тази страна”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама