3000 полицаи на пост в София заради мача между ЦСКА и Берое

15:29, 19 апр 16 / Спорт 25 352 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Близо 3000 полицаи ще се грижат за сигурността преди, по време и след срещата между ЦСКА и Берое, която ще се проведе утре от 20 ч. в София на стадион „Българска армия“. Двубоят е от полуфиналната фаза на турнира за Купата на България и е реванш. В първата среща в Стара Загора „червените“ надделяха с 2:0.

Всички билети за мача вече са продадени. Останалите в наличност са само за гостуващата агитка, но се очаква те да бъдат изчерпани в деня на мача.

Вратите на всички входове на стадиона ще бъдат отворени в 17.30 ч. След 19.30 ч. те ще бъдат затворени и посетители няма да се допускат. Пристигащите организирано с автобусни превози от страната привърженици на двата отбора ще бъдат съпровождани от полицейски служители до подсигурените за паркиране места. За феновете на Берое е предвидено да паркират на алеята пред сектор „Б” на стадион „Българска армия”, а тези на ЦСКА - на сектор „Г” на Националния стадион „Васил Левски”.

Полицаите ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи - огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри. Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само след предварително попълнени декларации и с пълнолетен придружител.

„В деня на мача ще бъдат изградени полицейски контролно- пропускателни пунктове и няма да бъдат допускани лица без билет в радиус от 500 метра от стадиона“, съобщиха от ЦСКА.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама