Общината ще ремонтира изложбената зала на бул."България" и пътя до сметището в Разград

13:21, 19 апр 16 25 351 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Разград ще ремонтира със собствени бюджетни средства изложбената зала на бул."България". Заделените за дейностите пари са 6 667 лева

Предвижда се да бъде извършен ремонт на покрива и вътрешни довършителни работи на двата етажа. Непредвидени видове работи, възникнали по технологични причини в процеса на изпълнение на поръчката, се считат за договорени за изпълнение.

Местната управа обяви процедура и за избор на изпълнител за ремонт на общинския път Разград-Дянково-жп прелез Ясеновец до депото за твърди битови отпадъци.  Видове работи, предвидени за изпълнение са изрязване и фрезоване на разрушени участъци от асфалтовите настилки, възстановяване на основата, където е необходимо, доставка, полагане и уплътняване на асфалтови смеси за кърпежи, профилиране при необходимост и преасфалтиране, оформяне, почистване и запълване на банкети, полагане на хоризонтална пътна маркировка; почистване на водостоци, възстановяване на канавки.

Срокът за изпълнение на строителството е до края на октомври. Прогнозната стойност на дейностите е 187 350 лева без ДДС.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама