Младежи-ГЕРБ набират книги чрез дарителска кампания

13:04, 19 апр 16 25 357 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Областното ръководство на Младежи ГЕРБ – Велико Търново за пореден път провежда дарителска кампания за набирането на книги. В навечерието на 23 април – Международен ден на книгата и авторското право, областният клубен ръководител на структурата Георги Недев призова колеги, приятели и съмишленици да се включат в инициативата, която ще обогати фонда на Регионалната библиотека „П. Р. Славейков“.

Желаещите да се включат в доброволната дарителска акция могат да оставят книги в добро състояние в регионалния офис на ГЕРБ във В. Търново, на бул. България 1.

35 томчета вече дари Георги Недев на библиотеката. Това стана по време на провелата се преди дни в старата столица Книжна борса.

МГЕРБ – В. Търново редовно провежда подобни акции, като благодарение на тях в последните години, освен Регионалната библиотека, с нови заглавия се сдобиха и няколко читалищни библиотеки в областта. През 2014 г. предходният координатор на младежите Деян Хаджийски бе удостоен от ръководството на РБ „П. Р. Славейков“ с приза „Книжовник“.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама