Красимир твърди, че оставил жива Александра, след като я ограбил

12:57, 19 апр 16 25 259 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Обвиненият в грабежа и убийството на Александра Красимир Тодоров не бил разбран правилно при първоначалните показания, които направил. Неправилно ги е интерпретирал и Варненският окръжен съд, пред който в петък младежът заяви: „Съжалявам за грабежа, който извърших!“ Това каза служебната защитничка на младежа Стефка Пейчева на днешното заседание на Апелативния съд във връзка с обжалвания постоянен арест на Красимир.

Пред адвокат Пейчева подзащитният й заявил, че когато напуснал бившия „Ловен дом“, където ограбил Александра,  момичето е било живо. Той мислел, че тя ще стане и ще се прибере. Красимир смята, че някой друг след него е отнел живота й.  

Твърдението на защитата бе определено като неоснователно от Апелативния съд, който остави Красимир в ареста. От вчера, след задържането и на приятелката му, Тодоров има повдигнато обвинение за грабеж на златни накити, придружен с убийство, извършен в съучастие с Ивалена Маринова.  И втората съдебна инстанция намира, че Красимир, който няма постоянен адрес, работа и документи за самоличност, може да се укрие от наказателно преследване, затова потвърди най-тежката мярка за процесуалната му принуда.

„Искам под домашен арест и да отида при родителите си“, каза Красимир пред съда. Както Topnovini.bg вече съобщи, родителите му са изчезнали от Провадия. Близки на убитото момиче пък смятат, че те са истинските инициатори за престъплението, и настояват да бъдат изселени.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама