Апаши претарашиха къщата на ракиджията Тайфи, задигнаха сейф с огромна сума пари

09:27, 19 апр 16 25 316 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Крадци са нападнали и ограбили дома на якорудчанина Тайфи Мекльов, който стана скандално известен като продавача на фалшивата ракия в града, погубила шест живота. Криминалното деяние е извършено около 14 часа вчера, твърдят жители на Якоруда.

По първоначална информация групата се състояла от четирима мъже. Двама от тях влезли в къщата, качили се на втория етаж и взели металния сейф. Малко по-късно единият от тях тръгнал да напуска жилището и бил пресрещнат от майката на бизнесмена. Набързо скрил лицето си и излязъл.

Съседи разказват, че обирджиите отишли в гората, намираща се на метри от къщата на Тайфи, отворили сейфа, а след това го изгорили. По непотвърдена информация в него е имало изключително голяма сума пари.

Както Topnovini.bg писа многократно, Мекльов бе задържан за постоянно в ареста по обвинение, че е произвел и продавал опасно питие, което в последствие се оказа чист метилов спирт. Шестима души загинаха, а други 9 се лекуваха в благоевградската болница. Трагедията стана навръх Коледа. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама