Благотворителен търг в подкрепа на Центъра за деца с аутизъм в Пловдив

09:18, 19 апр 16 25 391 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Сдружение Общо Бъдеще организира благотворителен търг на картина и акция за набиране на средства за Център за деца с аутизъм "И Ние Можем"  в Пловдив. Набраните средства ще бъдат използвани за закупуване на материали за рисуване, които ще бъдат дарени на Центъра.

Събитието ще се проведе в галерия А+ в квартал Капана, Пловдив, ул. Загреб № 18. Търгът започва в късния следобед. Картината, която ще бъде продадена е от пловдивския художник АndonastY (Андон Георгиев). Началната цена на търга е 150 лева.  Картината е живопис, техника - масло и акрил и е с големина 160 х 80 см. На благотворителния търг ще се разиграят още специална брандирана картичка от 5 лева, както и на тениска I Can Too на фондация "И Аз Мога", създала Центъра за деца с аутизъм в Пловдив.

За доброто настроение на всички ще има организирано и афтър парти с участието на Иво Матеев от групата Acoustic Corporation, който ще изпълни специален акустичен сет на живо. Здраво Гулов от XraYdio също ще подкрепи каузата със сет по радиото и по време на събитието.

Център за деца с аутизъм "И Ние Можем" в гр. Пловдив е създаден и е част от дейността на фондация “И Аз Мога / I Can Too, която помага на деца със специални нужди. Това е първият по рода си Център, в който се създава Благотворителен фонд за подпомагане терапията на деца, чиито семейства са с ограничени финансови възможности.

Над 300 български и световни известни личности са лица на организацията, сред които тенисистът Григор Димитров, актьорите Антонио Бандерас, Долф Лундгрен и много други.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама