Близо 2 млн. лв. дават за строителния надзор по санирането в Бургас

07:33, 19 апр 16 25 280 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Предстои да се избере изпълнител за упражняване на строителния надзор при изпълнението на строително-монтажните работи във връзка с реализацията на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. Община Бургас вече е обявила поръчка, чиято прогнозна стойност е 1 986 435.65 лева без ДДС, показва справка на Topnovini.bg.

Дейностите ще се изпълняват за целия период на проектиране и строителство на обекта, включително времето до датата на издаване на разрешението за ползване/удостоверение за въвеждане в експлоатация.

Кандидатите трябва да подадат своите оферти или заявления за участие до 20 юни тази година. Те ще бъдат отворени на следващия ден в сградата на Община Бургас.

В описанието на обществената поръчка има посочени седем обособени позиции.

Става ясно, че най-скъпо ще струва надзираването по третата обособена позиция. Тя включва блокове 4, 33, 75, 51, 68а, 34, 6, 36 и 27 в комплекс „Славейков“. Средствата, които ще се дадат, са 390 628.28 лева без ДДС.

Строителен надзор по време на санирането ще се извърши и на блокове в комплексите „Братя Миладинови“, „Възраждане“, „Изгрев“ и „Меден рудник“.

Повече информация относно поръчката може да видите ТУК.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама