Назначиха нов директор на ОДМВР-Плевен

06:53, 19 апр 16 25 947 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Старши комисар Красимир Начев е назначен за директор на ОД на МВР в Плевен, информира говорителят на дирекцията Марияна Цветкова. Той бе представен пред състава от главния секретар на МВР Георги Костов.

Главният секретар даде висока оценка за работата на областната полицейска дирекция. Той подчерта, че от началото на годината се отчита снижаване на регистрираната криминална престъпност с 23% и увеличение на разкриваемостта с 13%. Резултатите се дължат както на компетентността и професионализма на старши комисар Георги Григоров като директор и на комисар Стоян Стоянов като заместник директор, така и на усилията на всички служители.

По неговото мнение, кадровите промени по места с назначаването на "софийски екипи" влияят положително върху организацията на работа и повишават чувството за справедливост на служителите.

Новият шеф на дирекцията Красимир Начев е започнал работа в системата на МВР през далечната 1998 година. Преминал е през различни длъжности, награждаван е многократно. Последната му длъжност е началник на сектор "Противодействие на криминалната престъпност" в отдел "Криминална полиция" при ОДМВР - Плевен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама