Николай Тишев стана общински председател на БСП-Бургас

18:20, 16 апр 16 / Политика 25 738 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Николай Тишев е новият общински председател на БСП-Бургас. Това стана ясно преди минути по време на конференцията на партията, която стартира още в 10:00 часа сутринта.

Единствен опонент на Тишев беше Женя Илиева. Останалите двама кандидати – д-р Красимира Каракашева и Христо Панайотов си направиха отвод. Самото гласуване започна в 15:00 часа.

„От понеделник започваме здрава организационна работа за укрепване на структурата. На първо време мислим да проведем един хубав 1-ви май. Оттам нататък – конгрес и подготовка за президентските избори“, каза за Topnovini.bg Николай Тишев.

По неговите думи, цялата конференция днес е била доста ползотворна, с най-различни хубави изказвания.

„Ние понякога много се съсредоточаваме във вътрешнопартийните форуми, а те, в крайна сметка, са в рамките на един ден. За конференцията подготовката бе месец и половина. Въпросът е какво правим между тези вътрешнопартийни форуми, как и с кого работим, както и какви резултати получаваме“, сподели още Тишев.

Той определи неговите опоненти като достойни и посочи, че оттук нататък трябва да има по-голяма консолидация в цялата общинска организация.

Николай Тишев е роден на 15 септември 1975 година. Завършил е „Финанси“ и „Застраховане“. Той е бивш изпълнителен директор на Пристанище Бургас.

На днешната общинска конференция на БСП участваха 224 делегати от структурите на партията в община Бургас.

Припомняме, че малко след местните избори миналата година досегашният лидер на БСП в Бургас Евгений Мосинов обяви, че иска да се оттегли от поста заради загубата. Той бе кандидат-кмет на социалистите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама