ММА боецът от Добрич Драго Йорданов се завръща на ринга с международна битка

17:14, 16 апр 16 / Спорт 25 989 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
След близо 2 години отсъствие заради контузия, един от най-успешните спортисти на  Добрич, Драгомир Йорданов е готов да се завърне на ринга. Това ще се случи следващата събота, 23 април, в зала "Строител" в Пловдив.

Драгомир Йорданов ще се изправи срещу молдовеца Чирхан Алексей в професионална ММА среща в категория до 77 кг. И двамата имат само по една загуба в досегашната си кариера.

Единственият професионален ММА боец от Добрич има 6 победи от 7 професионални срещи. Балансът на молдовеца е 3-1. За последно ММА боецът от Добрич излезе на ринга на 28 юни 2014 година. Тогава Драгомир Йорданов спечели дебютния си меджународен мач - срещу украинеца Юрий Штембуляк, и сега се готви за втори успех над силен чуждестранен съперник. Битките в Пловдив следващата събота започват още сутринта. 20 съотборници на Драго от клуб "Десант" - Варна ще участват на републиканското първенство по ММА за аматьори, на което ще бъдат излъчени националите за световното в Лас Вегас. След приключване на аматьорските срещи ще се проведат 4 професионални ММА битки. Предпоследният мач за вечерта ще бъде този между Драгомир Йорданов и Чирхан Алексей.
Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 23:37, 21 юни 21

Тоя наркопласьор ли ве, ебаси боклука...

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама