Бургаски рокери събраха и дариха средства за лечението на болно момиченце

15:31, 16 апр 16 25 271 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Рокери от Бургас се събраха пред Гъбката в Морската градина, за да изразят подкрепата си към 8-годишната Таня Сурчева. При направени множество изследвания на момичето е установено, че то има герминативно-клетъчен тумор – гермином със злокачествен характер. За лечението й са нужни 50 хил. евро.

По информация на Таньо Танев, президент на бургаския клуб Black sea Hooligans MC, младите хора, които са се включили в днешната инициатива, са били много активни в даряването. Имало е дори шофьори, които са отбивали от пътя си, за да дарят средства за лечението на 8-годишното момиче.

Множество рокери заедно със семействата и децата си паркираха моторите си пред Гъбката около 12.00 часа. Те поставиха транспарант, с призив и информация за това как може да се помогне на Таня, както и кутия за дарения. Тъй като тя вече е почти пълна, събраните средства бяха предадени на майката на малкото момиче Славена Сурчева.

Във вторник предстои благотворителен концерт за набиране на средства за операцията на Таня. Той ще се състои в Операта от 19.00 ч. Концертът ще бъде открит от Тони Димитрова. Цената на билетите е 10 лв.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама