Циркови артисти завладяха Главната в Пловдив (снимки)

12:38, 16 апр 16 25 428 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Артисти от българския цирк "София" преминаха по централната пешеходна улица в Пловдив и завладяха погледите на малки и големи, предаде репортер на Пловдив Topnovini.bg .

Отбелязвайки днешния Международен ден на цирка пред сградата на Общината, те изпълниха циркови номера и раздадоха подаръци и балони на малчуганите. Фурор предизвика Дарт Вейдър, който е "заменил" космическия кораб с лама. Малки и големи нетърпеливо чакаха за снимка с Миньоните, Йода и другите колоритни персонажи към трупата.

На представлението довечера под шапитото на цирка, разположено в район "Тракия", със специални плакети ще бъдат наградени ветерани на българското цирково изкуство. Всеки, който пожелае, ще може да присъства на открити репетиции на цирка. Спектаклите са всеки ден, без понеделник, от 18.30 ч., в събота и неделя – от 16 и от 18.30 ч.

Международният ден на цирка е учреден по инициатива на принцесата на Монако Стефани, а цирк "София" е първият български цирк, член на Европейската асоциация на цирковете, уточни Драгомир Драганов, артистичен директор и водещ. Представленията на цирка в Пловдив ще продължат до 1 май.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама