Закопчаха измамник от Шабла докато измъква 1000 лева от старец във Враца

10:40, 16 апр 16 25 401 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Телефонен измамник от Шабла е арестуван по време на „турнето” му във Враца. Белезниците щракнали на ръцете на 50-годишния мошеник, докато вземал 1000 лева от старец, съобщава kmeta.bg, като се позовава на областната дирекция на МВР.

88-годишният врачанин за малко да стане поредната жертва на най-разпространеното престъпление у нас в последните години, но извадил късмет. В четвъртък униформените провеждали специализирана операция за противодействие на битовата престъпност и забелязали мургав мъж , който обикалял нервно край жилищен блок в центъра на града. Ченгетата се усъмнили в поведението му и започнали дискретно да го наблюдават. А опасенията им, че става дума за телефонна измама, скоро се потвърдили. Те видели как възрастен човек излиза от входа и дава на мъжа пари. В този момент служителите на реда се намесили. А дядото разкрил, че племенникът му се обадил по телефона да предаде 1000 лева на човек, когото изпраща да ги взема.

Оказало се, разбира се, че това не е вярно и измамникът бил задържан. Докато търка наровете, полицията ще го разследва и за други случаи на същото престъпление, извършени от него.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама