Обявиха конкурс за управител на „ДКЦ- І Добрич”

10:03, 16 апр 16 25 379 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Добрич обяви конкурс за управител на „ДКЦ- І Добрич” ООД. Изисквания към кандидатите са да притежават образователно-квалификационна степен "магистър" по медицина, съответно дентална медицина и квалификация по здравен мениджмънт или лица с образователно-квалификационна степен "магистър" по икономика и управление с призната специалност по медицинска информатика и здравен мениджмънт или по икономика на здравеопазването. Кандидатите трябва да имат най-малко пет години трудов стаж като лекар, съответно лекар по дентална медицина, или икономист, да не са осъждани на лишаване от свобода за умишлени престъпления от общ характер, освен ако са реабилитирани, както и да притежават управленски опит минимум 3 години.

Желаещите да заемат поста трябва да представят и Програма за развитието и дейността на Лечебното заведение за тригодишен период.

Заявленията за участие в конкурса заедно с необходимите документи и програмата за развитието и дейността на лечебното заведение се подават в срок до 17 часа на 28 април в деловодството на Общината.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама