Култура, спорт, изкуство и кулинария очакват бургазлии във Флората

09:21, 16 апр 16 25 316 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Наситена с интересни събития ще бъде програмата на Флората в Бургас през почивните дни, съобщиха от Общината. За любителите цветари, в зала 1 ще бъде ситуиран малък базар. Всеки посетител ще има възможността да си закупи красиви и носещи пролетна свежест растения. Базарът ще бъде отворен до 15 май.

В зала номер 2 за пореден път ще се проведе традиционният Славянски базар. Днес посетителите ще имат възможността да опитат вкусни кулинарни изкушения и да видят уникални творения на руски майстори.

Планински, градски и тренинг велосипеди могат да бъдат разгледани в зала 4 от 10:00 до 20:00 часа на днес и от 10:00 до 17:00 часа утре. Част от ежегодната кампания на велосипеди Sprint и Shockblaze за популяризирането на колоезденето като начин на живот, придвижване и спорт, e предоставяне на възможността за безплатно тестване на велосипеди в реални условия.

Зали номер 3 и 5 ще посрещат ценителите на изкуството. Там австрийският художник Хорст Прем е подредил живописни платна, вдъхновени от пътувания по света. Изложбата е част от дни на Австрийската култура и изкуство в Бургас.

Всяко едно от събитията е с вход свободен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама