Променят движението в София заради велопоход и шествие

08:50, 16 апр 16 25 316 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Велопоход, организиран от Българската асоциация по хемофилия, ще се спроведе в София. Сборният пункт на участниците във велопохода е от 10.30 часа при Националния дворец на културата (НДК). Това съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

Велошествието ще се проведе по следния маршрут: от сборния пункт по ул. „Ангел Кънчев”, ул. „Кн. Александър І”, бул. „Цар Освободител”, наляво по бул. „Васил Левски”, ул. „Константин Стоилов”, ул. „Каменоделска”, наляво по ул. „1-ва Българска армия”, надясно по ул. „Мара Бунева”, бул. „Лазар Михайлов”, надясно по ул. „Новачки”, наляво по ул. „Логачка”, надясно по ул. „Оралица” да манастира „Св. Мина” и обратно по маршрута до ул. „Кн. Александър”, ул. „Иван Денкоглу”, ул. „Христо Белчев” до НДК. 

От 15.00 часа пък ще се проведе шествие с маршрут от Борисовата градина по бул. „Цар Освободител”, ул. „15-ти ноември”, пл. „Св. Александър Невски” до паметника на Незнайния войн. 

Поради тази причина от 10.00 до 17.00 часа се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автобусите, превозващи участниците в шествието, на югозападната част на Националния стадион „Васил Левски”. 

От 08.00 до 14.00 часа пък се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автобусите, превозващи участниците в мероприятието, на локалното пътно платно на Околовръстен път в района на Националния исторически музей. 

Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) осигурява охраната на мероприятията и постове за контрол и регулиране на движението. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама