Фестивалът "Здравей здраве" стартира в Пловдив

08:06, 16 апр 16 25 251 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пловдивският фестивал на здравословния живот "Здравей, Здраве" ще се проведе днес и утре от 10 ч. в Дома на културата "Борис Христов". Тазгодишното издание на инициативата, е посветено да децата и носи мотото: Децата в нас, децата около нас. Всички подготвени теми и презентации слагат на фокус грижата ни като родители, учители, възпитатели на децата, които днес носят нова информация и качества на земята- чувствителни и талантливи, деца-учители на своите родители, съобщават организаторите.

Повече от 65 лектори с утвърдени качества и опит ще се представят в лекционните зали на сградата. Предвиден е детски кът и работилници, където аниматори и опитни специалисти ще се занимават с децата докато родителите обхождат фоайетата с изложените стоки и услуги, всички с поглед към здравето. И тази година спортната програма ще бъде богата и активна, провеждаща се в две зали на последния етаж на Дома на културата и на открито в градската градина.

Отличителният знак на всички събития е топлата прегръдка на организаторите, лекторите и изложителите, поели доброволно мисията да  помагат и напомнят да се грижим за себе си.

Пловдивският фестивал на здравето се превръща в национален. Ямбол ще бъде домакин на фестивала на 23 и 24 април, Кърджали – на 7 май, Казанлък - 7 и 8 май, Троян 11 и 12 юни, Търговище - 8 октомври.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама