Децата на Асеновград ще пишат за "Уникалната природа на Асеновград"

20:32, 15 апр 16 25 292 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Асеновград организира Конкурс за есе на тема "Уникалната природа на Асеновград" по повод Световния ден на земята-22 април. В конкурса могат да участват всички ученици от учебните заведения на територията на общината.

За най-добрите и отличени автори ще има награда от кмета на община Асеновград д-р Емил Караиванов, а победителят в конкурса ще прочете своето есе на Деня на Асеновград през месец май. Всяка конкурсна работа трябва да бъде придружена със следната информация: име на автора, пощенски адрес, телефон и имейл адрес за контакти, както и наименование на училището, в което учи.

Срокът за подаване на творбите е 25 април, понеделник. Комисията, която ще оцени есетата ще обяви резултатите до 11 май 2016 г.

Произведенията ще се приемат на електронна поща: [email protected] , както и на хартиен носител, адресирани до град Асеновград, област Пловдив , Пл. "Академик Николай Хайтов" 9,Сградата на общинска администрация, стая 512, За конкурса "Уникалната природа на Асеновград"

Инициативата е част от Годишния план за младежка политика за 2016 г. на Община Асеновград, като цели да предизвика интерес сред младите хора и да бъдат подтикнати да се запознаят отблизо с уникалните природни красоти в нашата община.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама