Търсят три момичета от Шумен предали в полицията загубен смартфон

17:34, 15 апр 16 25 351 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ученички от Шумен са намерили вчера изгубен телефон в района на ул. „Добруджа” 21 в града и веднага го предали в полицията. Случката станала по обяд близо до Пощата на автогарата и училищата „Сава Доброплодни” и Хуманитарното „ Йоан Екзарх Български” .

Трите момичета обаче са останали анонимни, защото дежурният полицай не записал имената им. Сега дъщерята на мъжа с изгубения телефон ги търси, за да ги похвали в училище и пред родителите им.

„Баща ми си загуби телефона вчера по обяд около 12.30 часа, вероятно е паднал на земята пред блока. Върнахме се да го търсим и след като не го открихме, звъннахме във фирмата оператор, за да спрат картата. Оттам ни казаха, че телефонът вече е намерен и занесен в полицията", разказа Владимира Рачева. Целият инцидент се разиграл за час.

Фамилията отишла в Районното управление на МВР и си получили оттам телефона. Полицаят казал, че три момичета на възраст около 15 години донесли апарата и казали, че са го намерили.

„Телефонът не е скъп, но баща ми си го беше купил съвсем наскоро и много му се радваше”, допълни дъщерята Владимира. Тя уточни, че от вчера „издирва” децата в социалните мрежи, даже ходила и до училище „Сава Доброплодни” да пита знаят ли за случката.

Иска да ги намери, за да благодари за добрата постъпка и да ги почерпи. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама